Web prezentacija građevinskog preduzeća "Izgradnja" d.o.o.
Radno vrijeme: Pon-pet (08.00 - 16.00)

O nama

Dobro došli na zvaničnu web prezentaciju građevinskog porodičnog preduzeća Izgradnja d.o.o.

Fokusirani smo isključivo na najviši kvalitet kako projektovanja, tako i izgradnje s jedne strane i obezbjeđivanje najviših sigurnosnih standarda u oblasti građevinarstva s druge strane. Kroz 28 godina radnog iskustva učestvovali smo u oblikovanju izgleda mnogih objekata različitih namjena. Pokucajte na naša vrata i uvjerite se u kvalitet.

107Završeni projekti
84Zadovoljni klijenti
10Broj zaposlenih
28Godina iskustva

NAŠA PRIČA

U oblasti građevinarstva porodično preduzeće Izgradnja d.o.o. uspješno posluje od 1990. godine, a u svojstvu projektanta i izvođača radova izgradili smo veliki broj objekata različitih namjena, kao što su proizvodne hale i hale za skladištenje, sportski objekti, mostovi, vodovodne i kanalizacione mreže.

Posvećenost najvišim standardima kvaliteta u realizaciji projekata, koja stoji iza svake naše aktivnosti i odluke, stručnost naših zaposlenih, iskustvo i izvrsnost isporuke naših građevinskih usluga sa inovativnim pristupima izgradnje, omogućavaju nam da poboljšamo efikasnost i ispunimo zahtjevne ciljeve naših klijenata.

Za porodično preduzeće Izgradnja d.o.o. ispunjenje zahtjeva klijenata i poštovanje utvrđenih normi u pružanju usluga je obaveza od najveće važnosti, pa se za svaku uslugu koju nudimo vrši detaljno planiranje i upravljanje procesima prema utvrđenim postupcima. Odnosi s našim klijentima moraju se zasnivati i održavati na međusobnom povjerenju, a posebno prilikom usklađivanje rokova, specifikacija i zahtjeva za kvalitet, zaštitu okoline, zdravlje i sigurnost.

Projektovanje

Izrada kompletne projektne dokumentacije za sve vrste objekata (stambeni, poslovni, industrijski).

Izvođenje

Izvodimo objekte sistemom montažne gradnje, gdje se konstruktivni elementi, proizvedeni u proizvodnom pogonu, transportuju do mjesta gradnje, gdje se vrši njihova montaža.

Konsalting

Savjetodavni poslovi iz oblasti građevinarstva, revizija i tehnička kontrola dokumentacije.

Proizvodnja i prodaja betona

Nudimo Vam usluge proizvodnje, transporta i ugradnje svih vrsta betona.

ISKUTVO

Postojimo već 28 godina!

Kontaktirajte nas